Monday, 17 August 2009

jalan-jalan

hi ! apa khabar?

hari sabtu baru2 ni aku dengan family mama ada la buat rombongan ke rumah sanak saudara yang lain2. best la jugak. tapi perkara yang tak diingini berlaku la. arghhh ! tak mau cerita pasal tu. bikin bulu roma aku cerin ja.

takmau cerita panjang kali ni. sikit ja nak cerita. dari rumah ke rumah tak ada pon baby sampai ke rumah yang terakhir barulah ada baby malah dua tiga orang dan comei pulak tu. tau tak rumah sapa? bohong kalau sapa tau dah. mana aku cerita pon lagi kan? rumah yang ada baby tu ialah rumah pak uda aku. best gila lah kawasan rumah dia. rumah dia tengah2 sawah padi. time kami semua sampai rumah dia pulak dalam lingkungan pukul 4 macam tu. lagi best la petang2. cuba bayangkan !

aku pon tak lepaskan peluang untuk ambik gambar. haha.


ni adik dengan abg


aww. geram. nyum2


our conversation. sapa tak boleh baca tu sila tekan dekat gambaq.

haaa. hat ni katagori lelaki nsem

hat ni pulak katagori minah sawah gatai

hat ni katagori rumah antik.

hat ni pon sama. gataii

okee. abeh dah aku pot pet. babaiii

19 comments:

ANGGA CHEN said...

halooo

Fellina said...

awww nice picts u got here darling:)

Fadz said...

comel.

firahfairytale said...

comey gila kot duadua tuh
haha :)

miss.lolypop said...

awww , comei2

wawabescoot said...

comel baju :)

nbk said...

tengok. beby tu pun sokong km. cipak mmg terbukti busuk masam. haha.

sheera said...

segak aihhh :)

chapter 14 said...

angga chen : hallo back

chapter 14 said...

felina : thnks.

que said...

gigi tindih...
wuuuaaahh....lyke gadis gigi traboq~~
bpunya blom???

chapter 14 said...

fadz : tq

chapter 14 said...

firah : haha. bukan dodua. tiga2. campoq ampa

chapter 14 said...

adilah : kawan sapa

chapter 14 said...

wawa : terima kasihh

chapter 14 said...

nbk : amboih. pi la kawan ngn baby tu

chapter 14 said...

sheera : tq

chapter 14 said...

quek : penampaq mau?

que said...

amboih...kasaq~~=p

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P