Friday, 5 June 2009

KENDURI


hmmm. hari yang cukup sunyi dan cukup memenatkan. aku buat apa sampai penat? ntah la, mybe sbb aku sakit kot. tekanan darah aku rendah sangat. semalam ada wat kenduri kecil kat rumah, bukan x mau ajak. knduri bc yasin dan tahlil ja pon. panggil budak2 tahfiz. depa comel2. serius x tipu. haha. yang budak2 ja nah. besaq2 x mau tgok. haram ! oh, lupa cerita. untuk berubat aku ni kena buat knduri dan baca yasin kat rumah setiap minggu selama 10 bulan. lama kn? hmmm. tp mama buat tahlil sekali. penatttt, kemarin ida mai teman. ilah x mai. tp kemarin dulu dia mai dah. ilah ngn ida la bg aku best. x la boring sngt.

oke, kembali kepada kenduri semalam.

time budak tahfiz baca yasin, km dua duduk dalam bilik. haha. km x bca pon. holiday ! masa duk dalam bilik tu, aku ngn ida check tekanan darah. mak aih ! aku ha ! rendah sungguh. 76/53. rendah sngat2. tahap kritikal. doktor kata bahaya, buleh ke MA titutot. tah x mau sebut. ida pon rendah gak. dalam 80 ja. kesian km dua. patot aku dok asyik cam duk atas kapal ja.

weh2. aku teringin sangat nak makan kenduri. lapaq lauk knduri kawin. ayam masak merah, fuhhh. daging masak hitam. nyum2. esh ! x buleh bayang. pastu aku teringin nak pakai baju kebaya yang lama2 p knduri. hmmm. syoknyaaaaaa.

apa lagii ha. hmmm. page baru aku ni wna pink. ke arah kewanitaan. sure laki x kan minat blog aku. haha. takpa laa. aku bahasa kedah pekat. anak jati kedah (tiru sheera).

oke, pasai penyakit aku. x mau abaq sbb aku x leh abaq. dan aku dah sembuh. alhamdulillah sngt2 tp dalam 50 50 ja. ntah laa. 2 ekoq bebb. esh3. bnda pa 2 tu? tah. x mau sebut.

chow ! cup2. aku nak ucapkan kepada semua orang yang sanggup2 ambik berat terhadap aku. menanyakan khabar aku. oh, terharu laa. dan jutaan ampun dan maaf kalau aku ada buat salah kt ampa semua. sikap aku jneh kelam kabut, loklaq bla3. hmm. aku pon x mau merepet bnyak2. bye. i love youu all.

kepada followers baru, terima kasih ya. oh ! dan

SELAMAT DATANG KEPADA SEMUA ORANG

2 comments:

angkasa said...

haha cipa bletiaq best dgq
comel ja dia
:D

chapter 14 said...

hahaha. bletiaq pa gutu

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P