Saturday, 13 June 2009

WADUH2, SEKOLAH DONGG


yey ! cuti sekolah dah habis, buleh pergi sekolah ! ek eleh ! yey la konon. dalam hati macam dah macam tak mau tengok dah buku2. eeee menyampahnyaaa. haish ! kenapa lah sekejap sangat cuti. kenapa kenapa kenapa?

dah nak bukak sekolah pon. msti nanti dunia blog dan space2 ni akan sunyi. allaaaa, myspace x risau sangat sebab dah cemuih. blog ni ha ! haiyaaa, mesti ramai yang balik hostel kn? alaaaa, sunyi lah nanti chat box aku. follower pon tak akan selalu meningkat la.

lepas tu habis pakat sibuk dengan pmr, spm , stp or bla3. perasaan berdebar2 pon akan datang balik. biasalahh, keputusan exam mid year hari tu la. aku? hehe. x rsa apa pon. for me there's no full results. just a few subjects im sitting for. its just because of my sickness.

yeah ! cuti sekolah, kebanyakkan family2 orang pergi sana sini. aku? esh2. hampeh ! terperap kt rumah cam kancil busuk ja. haha. kenapa kancil? sbb kncil kurus, aku kurus okeee. kenapa busuk? sbb aku malas mandi. haiyaaa. duduk ja rumah tapi malas nak mandi, makan pon tak lalu. busuk2. yang tau mengadap pc ja. buat apa pon tak tau lah.

kepada sesiapa yang nak balik hostel tu aku ucapkan : selamat balik, selamat jalan, take care aw, blajar rajin2. hmm. ntah la kak sheera masih sempat ke tak baca entry ni. tak apalah. aku masih mahu meneruskan ucapan walaupun dah terlewat. babai babai babai semuaa. i love you budak blog hostel. hehe

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

luar tittle :

semalam dulu aku bermimpi arwah ayah tercinta, tersayang, terindu, ter ter ter datang mengajak aku ikut dia. betapa segaknya arwah dengan serban dan jubah putih serta raut wajahnya yang berseri2. aku cakap dekat mama yang aku dah lama hidup dengan mama jadi aku nak ikut ayah pula. mama pon benarkan aku ikut arwah dan berpesan agar dok elok2 di sana bersama ayah. ayah pimpin tangan aku lalu bawa aku pergi, mama pun balik la seorang diri.

alahaiii, takunyaaa. aku harap dan berdoa agar aku dan mama dipanjangkan umur. bayangkan kalau aku tiada, siapalah yang akan menjaga mama. nauzubillah. i love you mama.

KAT SEMUA ORANG PUN AKU NAK MINTA MAAF. AKU BANYAK BUAT DOSA. SORI SANGAT2.

oke2. chilll.

HIP HIP HORAYY HIP HIP HORAYY HIP HIP HORAYY.

10 comments:

Portgas .D. Ace said...

moga roh ayah awk dirahmati k..
=>

miss.lolypop said...

taw tapa
skola bukak dh . eee meluat terok.
hahaha
esh , syifa jgn kta cemtu
nauzubillah .

Afaf (: said...

alfatihah.

cipa:((
sedihhnya

angkasa said...

aaa sdihlaa dik
:'((
alaa follower byk pun xguna gaks kalo xbg rspons kt entry kta en hehe

Anyss Sofyea. said...

untung tau syifa dpt mimpi cmtuh . jarang sgt manusia2 akhir zaman ni dpt mimpi mcmtu . smoga syifa dipanjangkan umur . amin .

chapter 14 said...

portgas : yaya. thankx

chapter 14 said...

dilah ; nak kata. haha. mai la katop mulut km

chapter 14 said...

afaf ; emo emo. ahha

chapter 14 said...

kak ain. yo ! botol2

chapter 14 said...

anyss : thnks thnks thnks thnks. muah2

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P