Tuesday, 14 April 2009

BLANK MORNING


Pagi ni fikiran buntu. No idea at all. Tired + lazy. Tapi nak bagitau la. Apa yang saya tulis ni tak payah baca la noh. Bukan ada apa2 pun. Kosong, kosong, kosong.

Tapi kalau nak baca juga, its up 2 u la. Memang tak dak apa. Just gatai tangan ja. Nak baca buku segan. Nak ulang kaji lagi segan. Nak do some exercises pun segan. Nak belek muka pun segan (perasan). Segan, segan, segan.

Ada satu lagi saja yang tak segan. Tidoq. Yang ni paling best in the whole wide world. Boleh mimpi macam2 dalam 1 masa. Itupun kalau tidoq siang la. Awat malas tak tau. Segan nak pi sekolah, segan nak mandi, segan nak makan, segan nak minum. Apa nak jadi dengan saya ni. Periksa penggal dah hampir. Takut gila2. cikgu kata kalau gagal boleh turun kelas. Lagi takut. Ya Allah berilah aku kekuatan. Berilah aku semangat. Berilah aku ketabahan. Berilah aku kerajinan. Berilah aku keazaman yang kuat. Berilah aku kejayaan. Berilah aku kecemerlangan. Kuatkan imanku. Cergaskan mindaku. Cergaskan tubuh badanku. Bantulah aku ya Allah. Ha! Lega sikit.

Ni satu lagi nak bagitau. Kalau saya ada masa + rajin, tulisan dan ejaan lengkap. Kalau suntuk masa, dekat2 nak pergi sekolah, kalut juga nak posting maka terjadilah tulisan short cut. Harap2 anda semua tak kisah. ok lah noh untuk hari ni. Memang kosong kan, kan, kan. Orang kata jangan baca, nak baca juga. Tapi jika dah terlanjur baca tu, saya nak ucapkan terima kasih banyak2. i love u guys. Bye.

4 comments:

apekNUQMAN said...

haha
besa la.
pmlas!!

W , said...

apek si comel jeles kt mpa cipa :P
hahahaha.
apek si busukkk.
:P

miss.lolypop said...

hahaha
cipak pemalas :P
kmy pon malas gak !
ttaw paseypa

chapter 14 said...

APEK: ALAA. ang sorg ja la yg rjin.

widad: saya sokong!

adilah: kita serupa!

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P