Saturday, 5 December 2009

sori lambat

lama gila an aku tak update blog? rindu gila nih. bukannya takmau update tapi serius busy gila. asyik2 pi rumah tokwan, kenduri sana sini bla3. rasa2nya kan terlalu lama kot nak update pasai raya tapi biaq pi la kan? pi mai pon dah janji nak update.

raya pertama macam oke la. aktiviti tak la banyak sangat. aku banyak habis masa dengan makan ja tapi daging tak makan pon. petang raya ja aku ada pi taman rimba dengan adah (cousin) sebab syiok2 nak men buaian. serius best wokk

sapa tah kata ni port clear. haishh. lupaa :D


cuba tengok kt mulut aku ada apa. serius aku pon taktau

sumbat pi la sementara badan masih kecik

1. mula2 nek

2. lepastu dok atas tu elok dah

3. makin tak puas hati ajak adah join dan mara diri kehadapan

4. akhirnya jatuh tertomoih macam badak.


tudung masalah

suka kot gambaq ni. ramping gilaa. mula la nak perasan

hi adah muah



raya kedua pulak ada kenduri dekat kuala kedah. pi makan kenduri err oke la. lepas makan kenduri singgah sat dekat kota. mula2 tu nak pi marina tapi kena halau sebab dah jadi tempat private. uishhh malu2 hehe.

hang buat cun pa wei syifa


gatai galok



kenapa pintu besaq dari aku?

perut boroi




penyamun mana tah kat belakang tu




cicakgirl ka spidergirl?




aucakk aum

nak lagi ka cerita? aduhh malas laaa. nanti pulak nah. t-shirtbiru sekarang dah usang kan? nak follow si follower baru pon tak sempat. aduhh. nanti2 la nah. opss. nanti cerita pasai CIK TI. serius menakutkan. oke nah. babaiiii :D

21 comments:

♥LoveHeart♥ said...

lawa lah bajuuu.. hee. :))

D Y R A said...

syifa , baju putih tu fesyen pe eyh?
baju kebaya ka? huhu.
lawa lawa.

reply kat shoutbox myblog bleyh?

. ieqa . said...

chantek-chantek je baju syifa :D

naz said...

aiseyhh comel belaka

tiah aje :) said...

u cntik terbaek dear :P

aifaa said...

kurus kedekiang :(

nurulsyifa said...

isk. jeles tgk baju syifa aeh. seygak semua. hehe :))

-luqman- said...

aha, dah sampai kuala kedah, kalo reverse dlm beberapa kilometer boleh mai ketok pintu rumahku. mai beraya haji haha xD

angkasa said...

wuahhh cun2 aih suma gmbaq!

chapter 14 said...

loveheart : lawa? besa jaa. anywy thnks ya

chapter 14 said...

dyra ; fesyen apa? hehe, putih tu kebaya labuh. oren tu kurung moden. thnks ya

chapter 14 said...

ieqa : haishh, ni yg kembang nih. tq yea

chapter 14 said...

naz : uishh, dak eh

chapter 14 said...

tiah : haha, jngn kata mcm tu kembang saya nanti

chapter 14 said...

aifaa : gemok gedebok :D

chapter 14 said...

nurulsyifa : uishh, jeles? jngn dok jeles laa.

chapter 14 said...

luqman : anak dara tak baik pi rumh anak truna la bhaii

chapter 14 said...

angkasa : amboihh. haha. dak2. besa2 ja

Azhar Hafiz said...

dekat mana ni?

kedah?

Ahmad Rajo said...

hamboi meriah~
"ahmad rajo like this"

-luqman- said...

haha baik ustazah ;D

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P