Sunday, 15 November 2009

jatuh cinta lagi

Macam mana ya kalau rasa dilamun cinta? Best ka? Hehe, I nak ada cinta jugak. Aku minat dia. esh ! awat bahasa gila gedik taktau. Tadi aku ada nampak sorang mamat ni. Masa tu aku dok tengah tengok tv tapi macam mana taktau leh ternampak dia. jatuh hati terus, ohhh buah hatiku. Aku memang jatuh hati kat dia sangat2. yala, cinta monyet la katakan. Nasib tak jadi berok ja gi. Mamat ni memang hot la kot. Pi Tanya kat girl2 lain. Sure banyak yang kenai. Search gambaq dia kat google belambak keluaq. Aku pon yesss ! suka la sebab senang nak ambik satu beda buh dalam dompet or nset aku. nanti kalau boring boleh usya2.

Aku suka dia tapi aku terlalu takut nak luah perasaan aku kat dia. memang sure dia buat tak layan punya. Biasalah budak nsem. Girl lain yang lagi cantik dari aku pon dia tolak tambah la aku. penah la berapa kali dah dengar suara mamat ni. Suara dia unik sangat. Aku suka suara macam tu. first time dengar dalam hati dupdapdupdap. Umur dia tua setahun dari aku ja. aku rasa masalah umur tak ada kan? Hello, beza 1 tahun ja oke.

Sekali tu nampak dia dok senyum dengan girl lain. Girl tu comei gila :’( sedih kot. Aku jeles. Yaaaa walaupun tak dapat dia tapi perasan suka aku ni tak akan berubah la weh. Dia sekarang dok text girl tu kot. Omg ! kenapa dia tak text aku? nak text macam mana la kan. No phone pon tak ada hehe. Bayangkan kalau dia mintak no aku. aku melompat jala kot. Dah la minat dia gila vavi <333333


Nama dia Justin Bieber. Oke anda terkena bacaan hangit. I love you weh. Hahah.



Kalau hampa semua tengok video yang atas ni baru hampa semua faham maksud aku yang dia text girl tu, dia budak hot, macam mana aku boleh ternampak dia di tv, kenapa banyak girl kenai dia, gambar dia belambak dekat google, kenapa dia tak akan layan aku, dan bla2. pandai2 cari.

Dan demi dia aku ada buat satu benda khas buat dia. oke Justin sayang. U suka tak? Hehe



Bila baca entry aku hat ni serius nak termuntah. Kegedikkan sangat menonjol. dan satu lagi, dengar lah lagu bf aku tu yang bertajuk ONE TIME. Lirik lagu tu memang dia kata kat aku okeeee.

11 comments:

aifaa said...

dia bapuk.xhensem pon

FATIN said...

comei. curik boleh ? hahah

-luqman- said...

ouh dia ni.. haha
cute aih gambaq ampa dua :D

dobot said...

ceyt, takk menggoda pun?
;D

Portgas .D. Ace said...

Gud Lark r eah..

chapter 14 said...

aifaa : jangna kutuk pakwe saya oke

chapter 14 said...

fatin : takk boleh,

chapter 14 said...

luqman : ohhh, saya tahu. awaw

chapter 14 said...

dobot : jeles habaq la :p

chapter 14 said...

portgas : for wht?

eyna said...

He drives every girl crazy! Haha and he's the one getting on every boy's nerves! :DD

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P