Friday, 13 November 2009

budak pakai baju sekolah

exam dah habisss, mood freedom. sekarang rasa macam nak pi sekolah ja tiap2 hari, yalaaa. cikgu tak mengajar. kami asyik main uno card ja. serius best. aku asyik dapat no 3. baru sekali dapat no 2. bila tak ada cikgu apa yang patut buat? ambik gambar sebagai kenangan? oyeahhhhh. mari tengok gambar2 yang bakal jadi kenangan.

hari ahad, kena pulangkan buku teks, wooo. sesi petang kena mai pagi. tapi sat ja pulang buku lepas tu kena dok dalam dewan ada ceramah. penceramah tu best gilaa, pandai bagi kami semua nangis. memang ramai la menangis masa dalam dewan tu. kebanyakan anak melayu la. cina dengan india ada la jugak sikit. hari isnin pulak kena exam sekali lagi dan selasaaaaaaaaaaaa FREEDOM BEB


ni muka budak nangis tapi dan ambik gambar. pulunpulun


hari selasa, nina ada jamuan pengawas. azah ja tak join. aku pon tak join. mana boleh join sebab bukan pengawas. nina memang bawak camera dah. so aku pon bawak tapi camera pink yang dulu tu ja. sementara tunggu nina balik serius best sembang dengan azah. pikah asyik gelak. aku lagi la gelak sampai gigi pon naik jongang dah. bila nina dah sampai sekolah baru kami ambik gambar sana sini. cemuih tu tak rasa langsung. kebetulan hari tu dapat buku teks untuk tahun depan.

muka budak bakal form 3. hehe


haikal dengan azim. haikal tu kawan dari kecik. kadang2 kalau dia kacau aku rasa macam nak bagi sepak kat dia. azim pulak budak diam dalam kelas tapi kalau kenai dia betoi2 otak dia paling lingkup.
memperkenalkan, syed bakaq abu ataupun syed abu bakar. dia panggil aku pembuli. dia memang dah lama tak puaih hati kt aku.

azah, si cantik jelita. kawan dengan dia gusi tak kering. sure punya !

pikah comeiiii, pipi dia macam fishball. sedap kalau cubit hehe.

haikal dan syed, tengok tu. syed tinggi gila. aku dok bawah ketiak dia. dia angkat tangan, bau hangit weh !


azim pulun, apa ni wehh! curang2. haha


hari rabu, hari tu sebenarnya kena pakai baju uniform tapi disebabkan kami terlalu RAJIN, kami hanya pakai baju pj. malas nak pakai baju kedet polis. panas la.

azah dengan cik syipak. suka gila gambaq ni kot

azah dengan nina mylove



azah dengan pikah, azah curi spek aku. mana bolehhhh..............

nerd kan kan? tekan tang gambaq kalau nak pebesaq

candid. heee. suka :X


i love you guysss, ampa terhebat. mana sayang hampa pon :XXXXXXXX

hari khamis, sesi petang kena pi pagi, tu pun 4 kelas form 1 dengan form 2 yang kena pi. ada hari anugerah kokurikulum. lupaa, hari tu aku bawak camera gemok sikit. serius best. kebetulan bihun sup hari tu pon sedap. erghhhh ! lapaq :'(


gambaq diatas kalau tak puas hati sebab kecik, boleh tekan tang gambaq tu. nanti jadi besaq.



uuuucakkkkkkkk, aum !


dagu belemoih. tak caya tekan tang gambaq tu










okeee, i love you semuaa. sayang buku teks form 2 dengan tahun 2009. form 2 tahun paling gempak :D

15 comments:

nabilah said...

Cutenya Kak Syifa ! ;)
Buku teks dye tebal tebal dowh...:D
Kena amik 3 taun nak abihkan sume buku buku tuh...hekx3

Dila Jamalia said...

owh u are form 2? ingatkan form4 taw tak =.=" well, gudluck 4 ur pmr nex year. ;)

im add ur facebook.

fieqa said...

haah lahh.
ingat form4.
baru form 2 upenye.

Portgas .D. Ace said...

owh..
bdk sombunx nie, bru F2..
haha~
patot muke budak2..
=p

syed abu bakar said...

muka ak mcm paria laa wei!

dobot said...

teringat zaman mudamuda dulu,
zaman skola, mmg cool abes!
;)

chapter 14 said...

nabila : uish, tak cute aih. nabila cute lagi. buku teks dia mmg tebal. tak larat nak bawak. 3 tahun? hahaha

chapter 14 said...

dila jamalia : hehehe, knapa? muka org besaq ka? thnks wish. dah app u kt fb

chapter 14 said...

fieqa : pasaipa semua pakat kata form 4? awt tak kata jd boss syarikat mna2 ka? :D

chapter 14 said...

portgas ; awww, suka tipu. mana sombong

chapter 14 said...

syed : ha! baru tau? aku mcm kelin

chapter 14 said...

dobot : pi tukaq ic. masok balik sekolah

fieqa said...

na kata mcam boss ta layak lagikk cik adikk oii.
ouh baru form 3 ehh.
form3 sume senang.
sejarah bapak superb senang.
tapi math dia kureng ckett.
haha.
blaja nohh.

dobot said...

bhahha. dapat plak cek nk wat lagu tu, mak cik oi.
:D

Miss Syamsina said...

baru form 2 rupanya.. hehh..
goodluck in future keyh.. xsbr tgok syifa membesar..
=D

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P