Thursday, 24 December 2009

Wan Aifaa Shafia

wei betina, hang tak puas hati tang mana!! hang ingat hang baguih sangat ka!! hang memang kawan makan kawan laa!! awat hang suka cari pasai? hang ingat semua orang suka hang ka? style tikam belakang kawan noh hang ni? lapaq penampaq ka? pi balik cita kat geng2 hang kata aku maki hang kat blog. pi kaih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahahahahahahahahhahaha

dak weh dak. aifaa, melawak jaa. saja nak buat ampa cuak jaa. atas tu jangan ambik kisah tau. saja ja kami buat terok. kami sayang hampa. kami tak marah ampa pon. yang atas tu saja2 ja.

oke semua. kali ni nak post entry tentang wan aifaa shafia. sapa dia tu? okee. mai aku cerita pasai diaa. teruskan membaca wokk.

aifaa a? eee. aifaa tu sapa? manusia ka? dakk, dia lembu. dalam facebook mana dia buh gambaq dia sendiri. dia buh gambaq lembu. aku pon taktau pasaipa dia buh gambaq lembu. padahal dia minat kuda. dakdakdakdakkk. joke2.

aifaa sebenaqnya seorang gadis perempuan yang dilahirkan didunia pada 3 march 1995. yaa, dia kakak saya. dia cun gilaa. memang cun gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. dia pandai. dia anak perempuan sorang dari family dia. dia lawak, dia hyper. dia ramai kawan. dia baik. i love you aifaa


http://www.facebook.com/notifications.php#/profile.php?id=1121246881&ref=mf
facebook aifaa

http://gilatulis.blogspot.com/
blog aifaa

http://www.myspace.com/shafia33
myspace aifaa

kalau hampa semua baik pi la kat blog dia. tekan la nuffnang dia. support la dia sikit. tekan 10 kali nuffnang dia. biaq dia dapat duit banyak2 lepastu dia boleh la belanja aku makan. ahaha. aifaa ni dah ada boyfriend. 2 orang pulak tu. tak padan dengan 14 dah jadi player. nama pakwe dia edward cullen dengan kim bum. dia obses sangat dengan kedua2 pakwe dia.

apa lagi a? oh yaa. dia suka kata dia gemok. dia mana gemok pon. dakk, dia tak gemok. dia berisi. kalau gemok macam jiran depan umah dia. ahha. kuang jaqqqq. dia mana boleh kurus. muka dia sesuai kalau badan macam dia yang sekarang ni. muka dia tak sesuai kalau badan kurus. aifaa ni banyak kot kasut. dia suka warna putih. aku tau kenapa dia suka putih ! memang sebab dia putih kot. kulit dia bersih. tapi nak bagitau siap2 nah, mentang2 aifaa suka putih tak semestinya dia pembersih. aku tak menfitnah nah ! dia sendiri tulis dekat blog dia. aku penah jumpa aifaa ni berapa kali ha? errk. tah tak kira sangat. kalau jumpa aifaa takot kena virus.

habih dah kot cita pasai aifaa. bawah ni ada gambaq dia.






hampa semua tanya kan awat aku dok tak dok tulis pasai aifaa ni? sebab dia sorang ja perihatin. masa entry aku yang mana tah, aku suruh ampa semua bg cadangan nak post pasai apa. tapi sapa pun buat taktau ja melainkan aifaa. dia suruh aku post pasai dia dan aku post. heee.

oke bye

I LOVE YOU WAN AIFAA SHAFIA BINTI WAN MOHD SOPI
I MISS YOU SO MUCHIE

4 comments:

aifaa said...

:">

nqddnnrzm. said...

haha tudia ngtkan gaduh sungguh. baru nk rakam boh youtube :P

the daten here said...

bikin cuak aja

aisyahshakirah said...

sweet la cipa!
buat kat kami sama
haha
tahtah tak kenai kami pa
wat malu ja

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P