Friday, 16 April 2010

jumpak fatihah, yey yeyyyy



oke la ! saja nak bagitau yang aku jumpak fatihah. lama sangat kot tak jumpa dia. rindu dia. dah la dia cantik gilaa. wuhuuu :'( cukup sedih bila tengok orang cantik

dulu kami memang sekolah sekali, mai besaq pakat pindah. nak tau dak masa aku darjah 5 dan 6 dulu sapa musuh aku? haaaa, si fatihah ni laaa. memang benci gila kat dia. siap tulis dalam diary lagi "aku benci fatihah ! aku nak dia mati" hahaha. bungek gila dok doa bagi anak orang mati. kami tak sama status :'( dia lawaaaaaaaaaaaaaaaaaa. aku? tok sah dok tanya la. semua orang boleh bagitau kata hodoh. hampa semua tau dak, setiap kali aku pi sekolah mesti kena lalu depan kelas fatihah pastu mula la dia nak jerit kata syifa gedik. tak silap aku masa aku darjah 6 kot, masa tu aku dok tingkat 1 sebab nak pi toilet. fatihah dok tingkat 2. dia jerit kuat2 kot weh. dia kata "syifaa gedikkkkkkkkkkkkkkkkkkk" hahaha. pastu aku jerit balik "hang la gedik babi ! " sumpah macam budak bodo bila ingat balik. erkk, memang aku bodo pon masa tu. fatihah pandai laa. fatihah kan, dia kan famous gila dekat sekolah dulu. kalau tanya sapa ratu ahmad tajuddin., semua boleh jawab kata fatihah. memang dia di top 5 la. tu pasai aku jeles. sekarang kami dah oke. dah tak gadoh. hehe. sebab masing2 dah besaq gajah dah. matang dah aihh. hahaha. boleh pikiaq panjang (bangga form 3).

semalam jumpak dia lawok gilaa. kami dok sembang2 gelak2. dok cerita balik kenangan dulu2. paling tak tahan aku tanya dia pasai apa kami leh gadoh dulu. last2 pakat sorang pon tak leh jawab. aik aik ! nak tau ka macam mana aku leh jumpak dia? ehem. scroll bawah sikit

sebelum tu aku kena mula dengan lapor hari. sat nak pikiaq. ha ! aku jumpak fatihah hari khamis. hari rabu malam tu memang tak mau pi sekolah sebab ada aura suruh tak pi sekolah, tapi tak bagitau mama pon laa kata takmau pi. tiba2 fatihah antaq mesej suruh join dia pi ahmad tajuddin sebab ada hari sukan. dia kena teman adik dia.

aku : mama, teah ajak pi ahmad tajuddin esok
mama : tak payah la. pi sekolah. jangan dok ponteng
aku : eshh, sapa kata nak pi. saja nak abaq. orang pon nak pi sekolah sebab ada science.

cecei, konon takmau pi. padahal dalam hati hancoq gila sebab tak leh pi. haha, esok pagi tu sebelum pi sekolah aku cirit birit. ulang masok toilet sampai nak lekang pintu kes bukak tutup banyak kali sangat. pkui 7.45 masih dok dalam jamban. last2 memang tak pi dah laaa sekolah. oyeahhh, aku punya la syokkk. akai nak pi ahmad tajuddin. dalam setengah jam sikit aku buat2 slumber suruh mama antaq pi ahmad tajuddin.

aku : mama, antaq orang pi ahmad tajuddin sat
mama : oooooo. cirit birit tadi apa semua tu auta jala? kojaqqqq
aku : ahha, mana da. sakit perut lagi ni (sambil wat2 nak berak)
mama : sat mama nak mandi. satg pakai pampers. takot satg teraboq kat sana.

fine ! mama perli terok. walawehhh, ahahaha. sampai sana macam besa la. kami tak buat apa pon. dok tengok budak lari. alooo, comei ngat aih. ahaha. anddddddddddddd patot aku cerita dak? kalau aku cerita ni polis mai tangkap dak? dak kot noh? bismillah. well, kami budak rock. dah ponteng sekolah buat cara ponteng aaaaa. kami pi aloq staq tau dak. haha, merayau abeh. jahatnyaaaa. abang polishhh! jangan marah nahh.

yang syiok sekali sebab terjumpak sorang budak sekolah ni. haaa, dia baik sebab tak ponteng macam kami :P muahmuah. suka sangat hari tu. petang tu kami balik, fatihah dok rumah aku sampai malam. weeeee, S.Y.I.OK. aku pakai inai tau dak ! kes tengok tangan fatihah laa. cantik sangat bila berinai. haha. aku pulak style tak leh tengok inai. mesti teringin nak pakai :P tak padan dengan kuku kemetot. dakk, sebenaqnya galok nak pakai apa yang pengantin pakai.

macam tu la alkisah dia. jutaan terima kasih kepada si seponser kereta sebab sanggup bawak kami pi jalan2. tq banyak2. tq tihah sebab bagi hari aku best. tq awak sebab sudi qenyeh dekat saya masa saya di tingkat atas. tq tq tq tq. i love yesterday muahhh :-*

dalam toilet nih. bau busuk dak? hahaa. mana daaa, toilet ni wangi sebab ni toilet cikgu. kami hentam masok ja. konon orang luaq taktau apa. ahhaha


fatihah dok sebok belek phone aku, yang aku dok qenyeh sorang2. hek elehh, apa la teah ni. sekeh pala satg kot.

sweet gila lesung pipit teah. nak jugak ! pipi aku macam mana? serius isi lebih

kesian la kat anak dara ni. berkelah tanpa nasi dan tikaq. haha. makan rumput ja pon. ni semua kes kena cari tempat nak cakap tepon laa. nak dok atas buaian line tak clear, last2 kalau dok atas rumput baru line clear. sebab lu la mamat ! lu hutang budi sama gua nah !

kuku fatihah merah macam api. cantikkk :'(


** aaaaa, macam tu laa. hehe sori la kalau bahasa agak loklaq. sekarang pon dah pukui 3. ngantok dah ni. keliaaaa aaaa. bahasa paria ni. hebat dak? ahah. jumpa lagi ! abang2 yang minat kat fatihah ni kasi la nomot phone. nanti i tolong adjust. ahha

30 comments:

.lemon. said...

dua2 comey

twinkle twinkle said...

hee comel laa :D

duranian said...

nak jumpe gak
:P

Marker Hitam said...

Aduh kiranya i kena lg sedih lah sebab entri ni ada dua org cun/comel? Haha :')

syed abu bakar said...

weh fatihah tusen sekali gan ak laa..
haha

angkasa said...

comel2
teah tu skola mn eh?

AzharHafiz.com said...

fatehah wiwwit !

ishiko said...

alaaa.... due2 sweeynyee...
huhuuu..

chapter 15 said...

lemon : hahaha, tq.

chapter 15 said...

twinkle : sapa2? fatihah a? me? hahaha

chapter 15 said...

durian : hahaha, amboihh. mai la sini.

chapter 15 said...

marker hitam : hek elehhh, gataii. u lagi cun. sekeh mau?

chapter 15 said...

syed : lu buat bangga terok pa ! haha. gua tau la !

(jd samseng dak?)

chapter 15 said...

angkasa : hehe. tq. dlu dia skolah bbd pastu pindah pi indra putera

chapter 15 said...

azhar : meee? takpaaa. nak pasrah. ahha

chapter 15 said...

ishiko : hehe, tq. dak2. bukan dua2. kita tigaa. ehem

FATIN FARHANA MIDZAN said...

teah neh de blog ? ms kaa ? mau la :P

chapter 15 said...

dia tk ada blog hehe. eh, add la fb dia.

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000757058347&ref=ts

syed abu bakar said...

jebon..!!
lu mau tau x.
haikal duk bekenan kt dia la..haha

chapter 15 said...

hahahha. buuu, kt haikal aku takmau tolong adjust

aifaa said...

kami tau dah pasai cita marin tu HAHAHA
WEH ARAM JELES GILA VAVI

:((

chapter 15 said...

hahaha. buuu, km ngn tihah mmg nak ajak ampa skali tp time tu skolah tk blik g. huehhh, pasrah gila km dua sbb tak leh ajak aipoo join skali. len kali nah baby ;)

ajish ajit senget freelancer said...

toink3...dua2 cumeyll..bleh knal utk kwn???klo bleh add sy d fb plz...heeheh..nce to meet u..

chapter 15 said...

hahaha. boleh aih. mnx email. nce to meet u too

ajish ajit senget freelancer said...

ajish90halfmatured@gmail.com..n ni ym...ajish_90...tengs wak..

que said...

hahahah budak kerdil... kantoi blog ngan ustazah~~...

Fadz said...

waaa

chapter 15 said...

ajish : heee, welcome :D

chapter 15 said...

que : quek jahat gilaaaa. wiii ! haha

chapter 15 said...

fadz : apa dia ampa nih?

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P