Wednesday, 14 April 2010

last saturday

lapok sangat dak kalau aku post pasal hari sabtu last week? kena jugak post sebab ada beberapa gambar yang aku harus menayang (dengaq tu ! nak menayang nah, bukan tunjuk) haha. bismillah banyak2 sebab cik syifa ni kalau post mesti bederet dengan gambar.

sabtu hari tu ada hari jaya waris dekat sekolah, tapi untuk form 3 ja. neah hai! kantoi la result terok dekat mama. azah dengan pikah tak mai, nina mai lewat dalam pukui 8.30 macam tu. hampeh, aku pi awai sebab nak kena ambik gambar. sampai2 sekolah geng makcik2 (panggilan untuk budak kelas aku) pakat kata nina, azah pikah apa semua tak mai lagi. serius wei macam nak qeyau. awat hampa buat macam ni kat aku? apa salah aku !!!! todien dok buat pasrah terok dekat sini hehe. pi kelas nasib baik ada syed dengan azim dan beberapa geng bujang babok. pastu aku taktau nak duduk dengan sapa, aku ajak la syed dengan azim pi kantin.

aaaaaaaaaaa none none none. majlis bermula tapi kami tak masuk pon dewan. takpa laa, biaq ibu bapa yang didahulukan. kat luaq dewan, kami buat bermacam2 aktiviti. paling aktiviti gila ialah conteng meja. syed punya idea kontot lani !

syed yang tulis. aku pura2 ja tu. hahaha :P mula2 ingat boleh keluaq tapi tak boleh. cuak gila kot. cup2! awat muka aku pelik? haha. masa ni tengah teqan gelak kat syed pastu azim captured. candid la tu.

pastu pi tuang ayaq. cerdikkk !

pastu pi tiub ayaq tu macam tiub lilin. saja nak bagi ayaq tu jalan merata ahhaha

lepastu tonyoh2 sampai jari jadi kasaq tapi tetap tak keluaq. makin cuak wehhh !!!

todiaaa. kebuntuan idea tak tau nak buat macam mana dah. dey aneee ! tolong la aku azim oi. jangan la tolong qenyeh ja.

haaa, baru reti nak tolong bila aku beletiaq. ikhlas ka dak taktau la si azim ni, tapi tulisan tu tetap tak keluaq and last2 kali aku bukak kasut teruih

so, jadilah macam ni. hahahah. ambik azim. sorang satu

muka kantoi. hahahah

yeyyy, dah hilang. haaa, pada aih nak ilang pon. jenoh pecah peluh. aku padam nama aku ja. yang cute tu biaq jaa. tak larat dah aih. ahahah

haaaa, macam tu laaa. syed punya kerja tapi aku yang pecah peluh. dia asyik dok tangkap gambar ja. masalah sungguh. ha, pi tengok gambar len pulak. tak larat nak taip dah ni. lengoh2

di kantin ni, muka aku disimbahi cahaya nur pagi

gambar 1 : tiru kak aliah ni. hehe, aku boooolatt
gambar 2 : gigi comei kan kan?
gambar 3 : i love you spec (habeh tarak)


persahabatan syifa dan syed
hahahahahahhahahahahahahahhahaha


beza teruih. perempuan pakai spec besaq. laki pakai spec kecik. dunia akhir zaman la weh !

hi abang syed. baby syifa nak duduk sekali boleh?

aku posing elok dah ni syed. hang pulak pi gelak serupa kerang lagi.

tadaaaaaaa hahahahah

botoi ayaq tu aku bawak pi mana2 ja. sekolah, tusyen, pi jalan2, aneka ahahaha. mesti kena bawak sebab tu botoi ayaq magic. habaq hang aku suka gambar yang fahmi gelak. serius sweet gilaaa

tengah tengok porn, tu pasai gelak. hahaha, mana daa. tengah tengok video kami semua la. dalam video tu fahmi dok gelak2. dah la sweet. haha. yang tulisan ILY tu jangan tanya kenapa. kekasih gelap.

nina, nino, ninin ! hahaha. ambik perhatian ! ninin !

dah bubuh gambar nina, mai la gambar aku dengan dia pulak. ahahha


fav gilaaaa. thanks sangat2 dekat syed

mr cia masih sempat ajaq math. hehe

bini dia nampak taktau laa. sure rumah aku kena bom

mr yap and mr cia. kedua2 fav sir. hehe, masa ni mr cia dan wat lawak. dia kata
"mr yap, nanti dia (aku) mau antar gambar kita masuk majalah mangga"

dan yang turut bekerjasama ialah cik canon saya. tq babehhh :D

awat pulak dia kena jadi model canon aku? mana jadi ni. aku pon nak jugak la kalau macam tu :D

haaaa, tadaaaaaaa. hahahaha. rosak gambar teruih bila ada minah ni

and


the last picture


i love you guys. sedih sebab azah dengan pikah tak ada :'( depa la yang aku paling rapat pon di sekolah. jangan salah sangka nah dengan gambar di atas, tangan aku tak kena peha azim pon. hehe, muahhhh ! entry ni syed wajib comment. dia tak comment siap laaa. oke babai :D

8 comments:

mamat said...

friends yg terhebat !

chapter 15 said...

tau takpa ! tq org prtama

syed abu bakar said...

ya dahh datang!!

tudian segala tuduhan dilemparkn ke arah ku..haha
jebon!

ish3! gmbr ak duk pebetui rambut pn ada ..haha

duranian said...

wow
dak2 zaman skrg
pegi skolah bgambar sakan lak
hehe

joegrimjow said...

patut la gambo lawa
gune slr

chapter 15 said...

syed : hahaha. ang ptot di salahkan. lu kambeng !

chapter 15 said...

durian : ahhaha, tulaaa. nakai terok kan?

chapter 15 said...

joe : hahaha. wahh, dia masok blog kita laa

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P