Tuesday, 2 March 2010

aktiviti semalam


semakin hari semakin syiok pi sekolah. kalau boleh nak pi tiap2 hari. cewah2. macam rajin la sangat. haha :P entry ni pasai aktiviti kemarin ja iaitu 1 mac 2010. ketat gila kot jadual. acewahh. mengalahkan mariah carey aku nih.

7.45 a.m - 1.25 p.m

dekat sekolah la oi. buat apa lagi tapi sapecial sikit sebab ada ceramah dari awal jadual sampai rehat. sumpah penceramah tu lawak gilo gilo. aku asyik nak terkencing ja bila dia buat lawak. gelak tu mengalahkan boya gi. hahahahahahah. bukan aku sorang ja gelak terok tapi orang len ada yang lagi terok. yaka? taktau laa. tah2 aku sorang ja pa yang over acting. tah ! biaq pi sedaih.

1.25 p.m - 2.00 p.m

teman azah makan dekat kantin. oke dak. sebenaqnya aku merayau pi tandas pastu ukoq sekolah. saja galok nak usya budak form 1. pastu ulang alik pi kantin nak dekat 2 3 kali. galak sungguh2. takmau kata pa dah. rasa macam nak tibai kaki sendiri. tak reti dok diam.

2.00 p.m - 3.00 p.m

kelas tambahan la woi. penat. nasib aku tak kroh2 ja dalam kelas kalau dak HAHA. sure boleh leleh air liuq kalau tidoq time tu. kan kan?

3.00 p.m - 4.00 p.m

balik rumah pastu tengok air mata cinta. wooo, geram dengan cerita tu. awat syasya gedik sangat taktau. rasa macam nak buh penampaq kat muka dia. sementara cerita tu iklan, aku mandi, bersiap, makan, solat pa semua.

4.15 p.m - 6.00 p.m

pi sekolah. ada kawad. kiri kanan, kiri kanan. disebabkan aku team B, so sarjan form 5 yang take over. kami campoq dengan geng laki sebab geng laki sikit. yang team A perempuan, sarjan mahadi take over. padan muka ! sapa suruh pandai kawad sangat. tudiaaaa, style kejam terok kot. tapi kemarin yang paling lawak time sarjan kami mengamok laa. hahaa. goncang abeh gril2. sambil bagi arahan sambil sepak batu. sumpah aku nak tergelak. tapi tak kata kat dia laa. penat sangat kot ajaq kami hat slow sikit. haha. relex wehh.

6.00 p.m - 8.30 p.m

buat benda yang patot dekat rumah. yang penting makan , susun jadual. nasib la kerja sekolah tak ada. lucky sangat2. lepas tu dok text dengan Ameeeeee rez rez (bangga dapat text ngn orang famous) haha. okee ! i tau u tak baca tu sebab i berani tulis kat sini.

8 setengah lebih

pening2 kepala sangat2. macam orang mabuk kapal lepastu tidoq teruih. jaga 2 kali sebab lapaq ayaq. tu pun 2 kali tidoq 2 kali mimpi pasai kawad. lawak sungguh. punya mengidam nak kawad sampai terbawa dalam mimpi. masyallahhh.

pukui 5 baru sembahyang isya. terok dak? hahaha. nasib la aku tak mati masa tidoq semalam. kalau dak jenoh jawab. neahhhh, ceqin aih.
see see seee, bz gila kan? tak ada masa langsung. buku haram tak baca pon. terok terok. contohi la aku kalau nak gagal.

sebenaqnya penat sangat kot nak post blog. baru balik dari latihan tennis ja. macam nak mati tapi bila men rasa kepala otak relex jaa. dakkkkkkkkkkkkkkkkk ! minat kawad lebih. jadi ketagih dengan kawad. ehemmm. suka ada makna tu. sebab pa haaa? hahaha

3 comments:

naz said...

u cantik. ada makna? jeng jeng jeng

Fyra Ruslan said...

hey,my dear.
ada tag untuk kamu.
sila ke blog sy.
thanks..
=)

Espr3zo said...

best jak cek baca tntng "dairy hg"
haha:D
laen kali buat lgi tau..:D

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P