Sunday, 21 February 2010

aik? kenapa saya kena jugak?


assalamualaikum

kemarin dekat sekolah, banyak cikgu tak masuk. rasa2nya la kan cikgu2 mesti sibuk. yala kan esok dah nak exam pastu aku on9 lagi. yeyyy, ni lah contoh pelajar CEMERLANG. pagi tu ada perhimpunan and ada "Program Masih Ada Yang Sayang". alaaaaa, yang nilam2 tu. so takes time lama sikit sampai burn waktu bm, geo. waktu agama pon ustazah sempat masuk sat ja. waktu mate pulak cikgu tak masuk. oh yaa, lupa habaq aku jadi anak angkat cikgu hapiza sekali dengan azah and pikah. wekk :p nina terpisah. dia geng dengan pak angkat dia cikgu amin and syed. ceiii, kira syed abang nina la ni? wek ! mau muntah.

lepas rehat ada perjumpaan kedet polis. tu pun dah burn nak dekat 1 masa. cikgu rositah besa laa kan. kalau tak pot pet melebihi setengah jam tak sah. hari rabu ni kena turun pi mana tah. tak berapa dengaq tapi yang pasti kami ni ahli kedet polis baru kena pakai baju pj beserta tudung sekolah hat warna putih tu. yaaaa cik ! tudung sekolah yang real2 punya pakai dengan t-shirt senaman. rasa macam terseksa sangat kot :'( :(((((((((((((((((( biaq2 tak heran eh.
SANGGUP BEKORBAN JIWA RAGA

masa dok tengah dating dengan cikgu rositah pa semua tu nampak geng 3t1 pi makmal kimia. macam cuak pasaipa depa pi. tengok2 kena cucuk. haram cuakk gilaaa. aku yang tengah dok dengaq ceramah teruih dok tak senang. serupa pungkoq tak sabaq2 sangat nak bangkit. adoihh.

habis mesyuarat teruih terkam kat makmal kimia. ambik borang aku pastu dok baca doa jangan bagi melatah jeqit atau pun jadi macam kenangan dalam entry ni. pastu turn aku check mata. serius tak paham pasaipa kena check lagi padahal aku dah pakai. amboihh ! banyak complain aih. tau la malu kat abang hat check mata tu pon. neahhh, gatai sungguh. habis check mata teruih pi kat nurse yang dok tulis2 sakit apa ka bla2. nurse tu pulak style mulut serupa kompang gi campoq pulak dengan aku, hingaq teruih. kami dua dok sembang muhung ja. dia bagi vitamin kat aku perisa oren tapi vitamin tu dah habis aku makan masa dalam kelas gi. kira overdose la tu. bangga !

sooooooo, saat2 dinanti dah sampai. aku pun pi la kat nurse yang comei untuk disuntik. mula2 tu dok atas kerusi tak senyap lepastu lari panjat tingkap sebab nampak jarum. cikgu ligan aku, abang yang check mata tu cekup aku. syed apa semua dok tahan pintu takmau bagi aku terlepas. aku ni sambil lari sambil qeyau dengan jerit takmau kena cucuk. last2 cikgu fahmi merangkap cikgu disiplin lalu depan makmal kimia. depa dok gempaq nak habaq kat cikgu fahmi kata aku takmau cucuk dan dan dan dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
.........................................................................


dan AKU BOHONG HAMPA SEMUA TEROK !

sebenaqnya tadak sampai lari2 pon. bohong ja tu. haha. kesian kena bohong. sapa suruh caya. sabaq noh sabaq. sabaratulminalimann..... kisah sebenaqnya macam ni

lepas aku dok atas kerusi untuk disuntik aku macam sedikit gelabah al-gabra. nurse tu suruh relex, tarik nafas elok2 pastu hembus. dia pesan jangan tengok jarum tapi aku ketegaq pi tengok jugak. masa dia cucuk aku terlatah "oooo, tak sakit" pastu masa dia nak push bagi ubat tu masuk dalam badan, sekali lagi aku terlatah "makkk, sakit" hahaha. nurse tu punya gelak kat aku. dan lagi melatah serupa bangang.

jadi, macam tu la kisah aku buat semalam. cool kan? saya dah besaq laa :) buat apa nak qeyau2 macam baybiee. tapi kesan dia sampai la lengan aku tak leh angkat. bangang sakit sehingga hampir2 buat aku tak pi sekolah hari ni tapi semangat nak dengaq syed bentang aku pi jugak. hehe. oke laaa :) so not cool. daaaa, wish me gudluck for my test. i love you guys. muah <3>

8 comments:

nqddnnrzm. said...

hhaha cipak pembuhong sgguh! tpengaruh dengan sapaaa laaa neh

chapter 15 said...

blajaq kt oden laa. konon kayuh beskal jumpak budak hantu

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

hahahaha...
sape x tkut bile kene cucuk..
best x???

chapter 15 said...
This comment has been removed by the author.
chapter 15 said...

best oo. leh khayal pensan truih

Amirul Rezza said...

Macam tak on YM pun -.-? :)

chapter 15 said...

hehe. kan i dah kata i jarang on ym. lg pun mood exam la ehehe. sori yer bang. nnti kita cht nah.

naz said...

cerita meletup sudah tapi berasap jer haha. lari je lar. baru gempar sikit hahaha

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P