Sunday, 7 February 2010

teloq ayam punya cerita la ni


mr chiaaaa, saya takut bila mr chia mengamuk pagi tadi. tobat macam nak katok kepala chui shuang. haha. tapi mr chia cool ja. lepas marah 10 minit leh chill balik. salute gila dekat mr chia.

jumaat lepas dah mula tusyen dekat cikgu roslina. azah dan pikah join. nina tak join sebab dia gedebak gedebuk. serius best. kami asyik gelak ja masa tusyen. yang tusyen pun kami 3 ja. teacher saja nak tolong. yang paling tak tahan masa teacher panggil pikah vibrate sebab masa belajaq summery phone pikah vibrate. masa pikah dok hafal past tense ngn present tense. dia mereng dah la tu dari menyapu jadi berenang. haha. lenggoh mulut belajaq dengan teacher. ayat teacher yang paling lawak :

teacher : vibrate (cakap tak dan nak abih pikah potong)
pikah : mana pegang nset pon teacher
teacher : vibrate tutup kertas kamu kaih

lepastu HAHAHHAHAHAHAHAHHA pikah perasan. azah qonggah gelak tak mau2.



yang ni pulak masa perhimpunan tadi.

kalau tidak semua pelajar perempuan kena beratur asing2 dari pelajar lelaki tapi minggu ni dah berubah. pelajar perempuan kena beratur belakang pelajar lelaki mengikut kelas. haishhh nina dok depan sebab dia rendah. aku dok no 2 sebab aku tinggi sikit dari nina. yang azah dok kalot nak beratur depan. dia tak sedaq kot kata diri dia tu tinggi. pikah dok suruh aku tok sah bagi chance dekat azah dok depan. kesian kami, dilindungi oleh pelajar lelaki kelas kami yang agak lonjong2 terutama syed. kami just tengok melalui lubang ketiak depa ja. tu pun kalau depa cekak pinggang la an. kalau depa tak cekak alamatnya telinga dengaq mata tengok kasut atau tanah. kalau langgut sikit memang sure usya pungkoq depa ja. zina mata hahaha.

pastu masa beratur aku dengan nina tengah mengelamun. tiba2 bau macam teloq ayam kemuquk. serius bau mengancam gila. mula2 nina bau dulu pastu dia dok gelak takmau2 pastu aku pulak terbau. lagi gelak sampai terduduk. anak sapa melepas tak bagi salam. tah2 melepas dalam seluaq sama pa sebab busuk len macam ja. pastu pikah dengan azah dok tanya la awat aku dengan nina dok gelak2, bila kami abaq pasaipa, dan2 terus tutup hidung kata busuk. haram style guna saikologi (taktau eja betoi ka dak dalam bahasa melayu).
tobat lawak gila kes tadi dan tobat lagi takmau dah breakfast dengan teloq 3 suku pada hari ahad, takot nanti aku terkentut bau macam tu gak.

esok kena bentang pasai komsas merdeka2 dengan azah, pikah, nina dengan azim. tobat ceqin. nak kena lawan geng burn. hangit wehhh buuuuuuuuu. hahaha. oke tak baik gelak kat orang. dosa besau. good luck to my team. jangan ada yang terkencing sudah la :)

4 comments:

syed abu bakar said...

pembentangan ampa hebat!!!
ak bnggga...

nnti tnya soalan yg mengancam tau!haha
teluq tembuquk??
oh!ak tau
oii ee cheat yg melepas!haha
:)

FIRAHFAIRYTALE said...

ish pendek
haha cita psai kentut.apo nihhhhh

chapter 15 said...

syed : hahha. maseh sebab bangga. aku tau aku hebat. neahh. perasan terok.

kojaq oi yee cheat

chapter 15 said...

firah : hahaha. nak sebut bom nnti polis mai tangkap.

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P