Wednesday, 15 December 2010

I'm So Sorry


Oke la sayang, biaq lah I terus terang ja dekat you. I don’t love you anymore. I rasa kita patut break up. I dah mula jemu dengan you. Memang you yang terbaik I penah ada. You yang I paling sayang. Kalau boleh I nanak tengok ja muka you tapi lama kelamaan I dah mula cemuih, sebab tu I selalu hadiahkan baju baru dekat you. You dah lapuk, you dah lama, you dah tua. I need a new and fresh one. Memang I kejam. I selalu leave you alone. I jahat gila kan sayang? I nak delete you dari life I.



Oh blog, mungkinkah kita patut bersama? ayat jiwang tu untuk si blog ni nah. bukan aku tengah putus cinta ka apa. oh puhhh-liss lahh.

Kawan2, aku rasa macam nak delete ja t-shirtbiru ni. aku dah malas nak update2. lagipun blog aku makin cemuih. Dah tadak cerita2 menarik lagi. Sorry sangat2. tolong pujuk aku supaya aku tak delete blog ni (ciss, hindustan). Sekali lagi aku nak minta maaf sangat2.

Assalamualaikum……


















































fine aku tipu ja. ahahaha. bomm ! mana boleh aku delete blog kesayangan aku ni. muahhhh. i love my blog!

11 comments:

one_niey said...

haha! mcm2 bdk neh.. aku syg hg jgk!

Anisa Hang Tuah said...

comel gambar tu
(:

-luqman- said...

jiwang~ haha
jngn delete blog cik syifa.. (ni kira ayat pujuk x? ) haha :P

kembatolo™ said...

gua tak reti nak pujuk.
naseb baek ayat last tu ade.
hahaha

que said...

heh cacaaatt!

Zar'misha Z'rya said...

jgn delete . sukaa baca blogg nih . sukaa sangat2 . tersangat sangat sukaa . sedih klaw ta dak t-shirt biru .

kay yea said...

huhu..baru nk berkenal..chantek la blog neh~

machohancur said...

jgn dowh...aku suka ayat2 mrapu hg...kretif!...hhaha

chapter 15 said...

wani : haha. mcm la hg x kenai aku kan :P

anisa : hahaha. comel la sgt. x pon oke

luqman : eshh. boiperen x romantik ni

kembatolo : ahhaha. mmg lu bagus lah. pandai cari ayat bawah tu

que : haha apa ni quek quek

zar misha : hehehe. malunyaa sayaa :P thank you. x delete aih

kay yea : hoho. thank you broo :)

mochohancur : hahaha. ayat merapu? apa yg merapu cekk?

-luqman- said...

haha... mmg x romantik

Zar'misha Z'rya said...
This comment has been removed by the author.

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P