Tuesday, 26 October 2010

love so muchie muahcxx

my momma said....
HAPPY BIRTHDAY


"fone merah ni ja yang mama boleh bagi hadiah birthday" and i was like OH SNAAAPPP ! tenkiuuu sangat2. mula2 dia nak beli yari tapi yari tadak wifi. hazel ada. heheheheheheheeh. i love you mama. dah la dapat warna feyberet. merah ang ang.

so lepas tu kami pi makan dekat ERKKKK malas la nak sebut. hehe. awai kan sambut birthday. tak sabaq nak tua la tu padahal esok (27 oct) baru birthday aku.


then TERJUMPAK mamat espana. eshhhh memang qenyeh sampai ketelinga la semalam :D kami kenai dari kecik ooo. sooo, namau namau kata macam2 naaa


so macam tu jala jalan ceritanya. eh2, pendeknya. weii aku berjaya post pendek2 hahah. tenkiuuu muahhh





Happy Birthday to meeeeeee

8 comments:

syeraRAWRR said...

heppy besdayy! ! ! ! may sucessss in PMR ... :)

chapter 15 said...

tqqqq <3

Bzli said...

happy birthday :D

fatihahnur ♥ said...

Happy Birthday kak Syifa :D
Hikhik , may you always successful <3

Cupcakelover said...

yari game diaa bestt gilaa ! tp tadak wifi la. i guna phone tuu. btw, HAPPY BIRTHDAY !

amalina sahaja said...

happy belated bday :D

shuddy said...

syifa, phone kite same laa. heee.

Infinity Cinta said...

haaaa.....jeng3....ooppPsss...hehe...kalau jodoh xkemana..weee..

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P