Monday, 4 January 2010

sekarang sudah pukul 1

hujan agak lebat malam ni, aku pi aneka saja2 nak beli pembalut buku. basah lokoih dan akibatnya pening kepala :)

sampai saja di rumah terus capai handphone untuk bersyiok sendiri dan aku baru perasan bahawa quality handphone aku sudah hancoq leboq. (ada chan nak beli phone baru) kemudian pulak capai camera gemok dan qenyeh seikhlas hati tapi tetap tak puas hati. muka pulak nampak pelik semacam ja. oke lah ! cuba sekali lagi, cheseeeeee :)))))) uhhhh, tetap tak oke. tiba2 mama lintas dan aku..

aku : mamaaaaa, tolong ambik gambar syifa sat. bagi nampak baju nah
mama : nak suruh ambik gambaq buat apa !
aku : untuk blog la

dan hasilnya



tetap nampak pelik but its socayyy.

oke, kembali kepada tajuk sebenar

tahun ni theme aku ke sekolah lebih ke arah pinky2 ni. so, aku beli pembalut buku yang berwarna pink dan purple only. tak tau lah pembalut ni akan bertahan sampai bila. harap2 sampai habis pmr sebab aku kan loklaq sikit. mesti comot habih punya lepas ni. take a look muahahhahaha

aw, love it

pin ni taktau apa motif dia. suka punya pasai tu sebab beli

aikkk, sang tikus mencelah?


eh, lagu ni pon macam best jugak kan? yalah yalah. memang best pon. tumb up ! how bout the lyric? hehehe. aku memang jiwang bila dengaq lagu yang dinyanyikan oleh lelaki :P

10 comments:

BuDakHutaN said...

erk..dah terlambat kah ntuk aku wish selamat tahun baru ?..hehehe... eppy New year

eh.. aku suka yang ada gambo tikus tu...hehehe

syed abu bakar said...

cik mot!
cikgu x bg bg pkai dh!hahha..
buku sn,pmbalut wrna hitam!
hahaha..biru muda kalah!haha

naz said...

comel comel barang nya haha

Tikah said...

semua comei

chapter 15 said...

budak hutan : lambat la jugak. oke lahh. ucapan diterima dan dibalas HAPPY NEW YEAR 2 :)

tikus tu? wahh. terima kasih

chapter 15 said...

syed : hang ni syed. bagi aku malu ja. dush dushh, biaq la biru muda kalah pon. pondannnn

chapter 15 said...

naz : saya tidak comel kah? hehehe

chapter 15 said...

tikah : termasuk kami dak? :p

aifaa said...

ceq ni segak sungguh.nama ceq padia tah.teqingin nak kawan :)

FiSaU said...

BLOG WALKING

http://frenzy-fm.ning.com/

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P