Thursday, 21 January 2010

mama, syifa nak benda baru boleh?

oke, nanak telipon tapi mama tak bagi. sedih sangat kot ni. macam nak baling ja phone yang lama. asyik stuck ja. wekkk, hahaha. aku nak handphone sony ericson YARI. cool gila tapi mama tak bagi sebab aku nak pmr. phone aku yang sekarang pon dia pegang tambah pulak nak beli yang baru. berangan ja la syifa oi. abg cik mat sure suka punya kalau aku ada phone ni

aku : mama mai tengok ni, nsem gila nset ni
mama : jangan harap. bagi 8a dulu
aku : sementara tunggu result pmr keluaq elok nset ni jadi pekasam dah.
mama : pekasam sedap. elok harga dia turun
aku : errr. buat muka kecewa

hitam dan merah. aummm. pilihan aku warna merah

dan warna pink pon ada. tapi nampak macam pondan. merah la nsem sikit


haha ! pmr ! awat hang lambat sangat. bagi cepat sikit. malas nak tunggu hang lama2. oke hat tu ja. demam ni oke. byee

20 comments:

the paan said...

hg ni
org x mau pmr awai2..
lewat2 baru best..
yg hg mau pmr awai2..
ish3 ;P

angkasa said...

ey pink tu ayu kot
tp xbyk cgat kaler pinky kt situ
kalo xmsti lg ayu cun suma ckup

Miss Syamsina said...

mcm pondan pulak.. cute aper.. hahakk.. bile nk jd ayu ni?

aidafada said...

aku tgk dah hp ni
kalau bukan AP pny
rm1500++(hat ori betoi)
aku pi tgk dkt se centre

aifaa said...

taik hggg.xmau aih pmr awai2.tara sjrah pun xlepaih.gila xmauuuu

sheera said...

lepaih pmr syiok huuu haha yari x best. org layan iphone apple la skrg ni woot!

Tikah said...

ceh
cam hampeh aihhh
kot buat ayat mcm gadoh ngan manusia
tgok2
gadoh ngan enset

Amirul Rezza said...

Lah baru form 2 rupanya.

Amirul Rezza said...

Eh form 3. Haha silap.

pipah;) said...

err hat merah tu lawa sikit kot.
*tibatiba

chapter 15 said...

the paan : hampa tak pa la leh cool exam lewat2. otak ampa semua kemaih dah

chapter 15 said...

angkasa : saja pon. hahaa

chapter 15 said...

syamsina : well, i selalu jadi monster. mana reti jadi ayu2 ni

chapter 15 said...

ilah : senang cita ang belanja aku

chapter 15 said...

aifaa : merapu sejarah tk lepas. befday ampa ingat pulak noh. tu kira sejarah la tu :P

chapter 15 said...

kak sheera : saja pon. memang ADA DUIT nak beli iphone apple. ampa la blnja km. km cantik kan kan

chapter 15 said...

amirul rezza : pening noh?

chapter 15 said...

pipah : hahaha. betoi2. kita punya cita rasa yang sama

dobot said...

study bg pandai naa, dpt result gempaq semuaa na, baru buleh dapat yg kat atas tuu

ishiko said...

ohhh.. S.E Yari...ingt cybershot td.. cybrshot is mine.. xpe pekasam pn...jnji dpt..hu3..

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P