Monday, 19 October 2009

cikgu baru maths


assalamualaikum

sekarang ni aku tengah cari cikgu sukarela yang boleh ajar aku maths. serius kepala otak dah jadi batu bila tengok nombor2. tolun tolun. ni bukan cobaan, ni betul2. gaji aku bayaq la. ini bukan men2 nah. kalau ada yang sudi. sila bagitau. memang perlu buat masa sekarang. sat ja. dah nak final exam. takot2.

budak yang baru lepas pmr tu jangan dok buat sombong nah. mai ajaq aku la pulak. toksah dok kedekut ilmu. hehehe. hampa semua baik kan?


21 comments:

prof.ir said...

ade kosong ag ke??hehehe

Portgas .D. Ace said...

math utk seklah ke??
form bapew??

nqddnnrzm. said...

tamaooo
satgi dok mgajaq patu cipak ngorat

chapter 14 said...

prof.ir : hee. ada2.

chapter 14 said...

portgas : yalaa. form 2. boleh? ahha

chapter 14 said...

nbk : elehh. oden kedekut ilmu. tamau kawan

Afiqah Sahillah said...

haha
setuju ngn naqi :)
nnti dingorat syifa
ahaha

que said...

o/ meh ajaq

jia said...

syifa form berape?

Qeel, said...

masuk tusyen je la cipa , masuk kumon . bagus punya (;

Fadz said...

math lo

Afafififahfah said...

haha slalu math dpt bpe?

chapter 14 said...

kak eika : km tak ngorat dia. km nak ngorat ampa ja

chapter 14 said...

que : ajaq apa dok jauh sngt

chapter 14 said...

jia : form 2. hee

chapter 14 said...

qeel : tusyen dah terlmbat. ni last minute, untuk final exam

chapter 14 said...

fadz : math ngok

chapter 14 said...

afafifah : dapat z. pandai dak pandai dak?

dobot said...

math sangat cool.

jia said...

laa, yekee? muke syifa matured sgt. igt dah form5. hehe.
btw, math f2 senang lah

~farah~ said...

haa dah dpt cekgu dak lagi?

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P