Sunday, 20 February 2011

hari-hari dating dengan amy !

Assalamualaikum…

Esok exam. Tadi dah study sikit. Satgi nak sambung balik. Bajet nak study sampai pukui 3. elehhhh! Bajet gilaaa. Nak minum kacip fatimah la. Bla2.. Sekarang time rehat. Aku takmau buang masa. Nak update blog sat.

Mari sini aku nak bisik dekat hampa. Dak ! takmau bisik. Mulut aku busuk. Hampa pengsan nanti naya aku @_@. Oke. Kebanyakkan duk tengok muka amy ja. Hari hari muka amy. Nasib dia lawa. So tak cemuih la. Takmau cerita panjang. Nak upload gambaq ja.

Khamis ;-

Still ingat kak eazy? Alaa, aku pernah tulis blog pasal dia dulu. Sekarang dia dah ada baby. Nama sophea medina. Unique kan? Serius suka nama tu. Nanti nama anak aku. Merissa. Haha. Merapu ja aku ni. kecik2 dah pikiaq nama anak. Asal tak pikiaq nama suami pulak kan? Sophea medina serius comel sangat sangat sangat. Macam anak patung. Geram gilaa. Nak cubit2 ja pipi dia. Dah la kepala botak. Eee geram. Tak percaya? Tengok gambaq ni !


tengok tu pipi. kena tumbuk dengan nyamuk. geram. tapi nasib sekarang dah oke sikit


sweet family. awwww


sweet dak kami semuaaaa?


hye budakkk


kalau anak aku tua dari dia, dah lama aku bagi depa nikah. sukaaaanyaa


Sebenaqnya kak ezz balik jitra. Kalau tak jumpa dia memang rugi lah. Teringin nak jumpa medina. Then kami set jumpa kat tasek. Kebetulan haritu amy pon ajak pi tasek sebab geng photochat ajak shoot. Ehemm, segan lah. Mula2 malas nak join so pakai baju buruk2 jala. Ingat nak jumpa kak ezz ja tengok2 amu malil pon ada. Dia panggil nak ambik gambaq. Wakk lu. Time tu gua huduh gila. Mana dengan pipi kena lovebite dengan nyamuk. Ni tak tipu. Pipi teruk sangat time tu. Memang malu gilaaa nak tunjuk muka haritu :( pastu lepas kak ezz balik. Aku pi tengok geng tu shoot dengan kak fatin. Kak fatin ni ex sekolah aku. Memang dia model dah lani. Perghhh suka tengok dia. Lawaaa gilaa ! mula2 ingat mai nak menyebok tengok depa shoot ja tapi yang geram si ben (amu malil) gatai pi tangkap gambaq muka aku. Dah la setai ambik betoi2 depan muka. Tak rasa macam tak terkantoi ka :(



kak fatin cantik !


dia buh anti pimple. ahah. tak nampak




ben a.k.a amu malil



Jumaat ;-

Keluaq lagi dengan amy. Kami pi shopping barang murah. Sekali shopping seriusssssss puaih gila. Lunch makan pizza. Serius tak tipu. Masing2 makan banyak. Then lepas makan jadi mabuk lain macam kami dua. Pakat gelak gelak gelak. Aku tak henti2 gelak. Gelak sungguh2. sampai masuk fitting room duk try baju pon duk gelak tak berhenti2. serius macam orang gila. Mana dengan jalan pon gelong dah. Aku ada buhung sorang budak ni “ni. mall offer gila2” then dia tanya la offer sempena apa then aku jawab “sempena maulidur rasul”. Neahhh kelia balik. Nak buhung orang pada2 la kan. Then aku dengan amy dok ngorat India mana tah. Depa kayuh basikal tapi kami saja peril fixie. Haha. Pastu geng India tu duk buat layan. Siap lambai tangan kat kami. Serius tak boleh pii bak hanggggggggggg. Hahaha.


my number one !






ni muka budak tak larat nak perabeh pizza. memang cannot go sangat dah

7 comments:

Mr Ben said...

syikin surana la. bkn fatin. hehe.

chapter 16 said...

bennnnnnnnnnnn. malu !! hahahahahh

janna sapei said...

awak cantek :)

Mr Ben said...

edit balik la post ni. hahah.

k h a i r i y a h said...

chantek pixca yg bawah skali tu ;) i like !

SegiSega aka SegaSegi :) said...

interesting read. good to see your blog. keep updating. :D

StrawBerry Cynta Syasya said...

comey lah..
jemput ke blog syasya ..
http://music-syasya95.blogspot.com/

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P