Monday, 21 June 2010

S to the T

Assalamualaikum my lovely and hansome friends that I always salute. First of all aku nak sangat ucap ribuan, jutaan, million, thousand terima kasih dekat hampa semua. Entry yang bertajuk “Tolong Fahami Aku” memang aku taip dalam keadaan nangis teresak-esak. Melalui entry tu, aku dapat berbagai comment dari segi pandangan positif dan nasihat yang memang berguna. Mula2 aku memang dah tak ada semangat dan ketika itu yang ingat hanyalah nak mati saja tapi sebab hampa la! ya, sebab hampa la cekk. Sebab hampa aku dah mula bersemangat dan ceria sikit. Memang awesome gila la hampa semua. Salute dekat semua yang beri nasihat. Semuanya membina tahap banggunan klcc. Ada yang comment dekat entry tu sendiri, ada yang send private massage dekat fb, ada yang send dekat wall, ada yang send massage dekat phone, ada yang call terus and especially my lovely friend zara :) dia sampai post dekat blog dia and FYI nasib kami lebih kurang ja. Hehe terharu gila. Entry tu bukanlah untuk menagih simpati tetapi keadaan sangat tertekan masa tu membuatkan aku menaip untuk melepaskan bebanan yang tersirat dalam hati. aku pun tak sangka boleh taip dengan begitu jiwang dan panjang.


So, fullstop pasai entry tu. Dah tak mau pikiaq. Mai nak cerita pasai len pulak. Erkk, nak cita apa ha? Okie. Currently im waiting for this 26th. Haha, sebab apa a? sebab nak pi motivasi Dr Fazley. Act motivasi tu sepatutnya dah buat sebelum cuti sekolah lagi tapi Dr Fazley buat terkejut tergempaq nak kena balik kl so ia didelaykan ke 26th ni. Yang sebelum ni Dr Fazley sempat mai sat ja tapi takpaa. Sebab dia dah hampakan kami semua, dia bayaq hutang dengan menyanyi dekat kami and ada sesi ambik gambaq. FYI time dia nyanyi tu, dia mai dok sebelah aku cekk. Ahha. Rasa macam nak leboq time tu jugak. Punya la handsome. Awwww, haha. Bau wangi ja dekat dia. Tiba2 rasa dah takmau panggil dia Dr Fazley, nak panggil dia abang Fazley la pulak. Haha boleh dak? Bini dia mai smackdown dengan aku mampoih :P



Sekarang angkat tangan sapa yang rindu nak tengok aku upload gambaq secara gila2, I mean secara banyak2. haha, yeahh. Aku pun rindu nak upload secara gila2 jugak tapi apakan daya. Gambaq banyak cuma masa ja tadak. Kalau hampa tolong resize takpa la jugak. Haha hampeh. So sebagai bayaq hutang, setiap 1 paragraph aku letak 1 gmbaq aku. Deal? (hutang bodo). Fine laaa, kalau aku rajin nanti aku karang cerita pasai holiday haritu. Kalauuuu la rajin. Aku dok nampak macam berat tangan dah. haha.



Sapa rajin mai jadi cikgu math aku sat? Heeeeeee, kak mun tak boleh ajaq aku sebab dia dah balik asrama. Sedih kan? Pity me :’( sapa yang TAU maths tu mai la ajaq aku. Please2, ni bukan cobaan, ni betoi2. banyak lagi yang aku perlu tau and nak tau so help me pleaseeeeeeeeee. I know you guys terer in maths. Tengok muka pon dah tau. Ceceii, kembang la tu. Jangan terkoyak sapender cukup la.




Okie, setakat itu sahaja entry kali ni. Apa2 pun HAPPY FATHER’S DAY. I love you and miss you so much ayah. Al-fatihah cup cup


2 comments:

naz said...

anak uncle cantik lah :) selamat hari ayah pakcik al fatiha :)

zaraxaralara said...

ehhhh,sayang nama i ada iloveyou be strong ok dear :D

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P