Thursday, 3 January 2013

2013


assalamualaikum

aku tak banyak masa nak update blog ni tapi nak jugak update. walaupun blog ni dah basi tapi nafsu nak update tetap ada hahah. amboi kemain dok nafsu2. so lebih baik aku skip skip ja la nah. maybe entry ni bakal jadi entry paling terpendek dalam blog aku haha oke over tipuuuuuuuuuu

emmm spm? alhamdulillah berjalan dengan lancaq. tak ada gangguan. cuma bengap time jawab ja. tu gangguan sungguh. hahaha no comment pasai spm. nanti tunggu result ja baru boleh nak kata apa. seriously takut sangat2. tolong doa dekat aku k ;) muahhhh

and aku dah 17 tahun. kalau ikut tahun aku 18!!! bukan lagi budak sekolah. so lepas ni tak boleh tengok muka orang peqak bila dengaq kata aku still sekolah. haaa time birthday haritu thank you banyak2 so much dekat orang yang wish. love you guys! *lempaq cekelat*

*gempa bumi* ESOK AKU PI PLKN!!! doa yang terbaik untuk aku. semoga aku selamat pergi dah pulang. harap2 tak jadi apa2 dekat sana. nanti balik aku cerita pasai pengalaman kat sana. tu pun kalau ada masa haha. ohh ya aku dapat dekat wang kelian :)

dengan ini aku Nurul Syifa Majid undur diri dulu. mintak maaf kalau ada buat salah. doa aku baik2 di sana. kalau ada masa mai la melawat bawak kfc. hahah k muahhh :*

4 comments:

onie said...

p leklokkkkkkk,seronok p sana :D

Awesome A said...

take care. enjoy your moment & experience. :)

Ibnuismaini Ismail said...

camne PLKN, best?

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P