Tuesday, 7 June 2011

sepetang di rumah toksu :)

Assalamualaikum. Hmm dah lama gila aku tak hupdate blog. Tah laa. cerita tu banyak sangat tapi mood aku pulak tak betoi. Fb pon aku jarang online lani. Idk why. Aku tengah tension gila. macam nak buh penerajang ja sapa yang dok cari pasai dengan aku lani. Aku jadi sensitive lain macam. Sikit2 nangis. Sikit2 mengamok. Erghhhh aku takmau pi tanjung rambutan. Ok fine aku merapu kot lain.

Sebenaqnya aku nak share gambaq dengan hampa semua time keluaq dengan geng2 ben dekat rumah toksu. FYI ben dengan amu malil adalah orang yang sama ya. Haha mama pon keliru mana satu ben mana satu amu malil. Totally, aweshome mehh depa semua tu. Hilarious gila ! eh lupa2. kak anis amalina pon ada kayy. Well, hari tu memang hari gelak la kot tapi aku gelak cover. Ehemm, besa la control gila. haha

Tapi yang sedih sekali time bersiap nak pi rumah toksu, baru aku perasan yang contact lens aku hilang. Demn gila ! dah la hilang time tu. Bayangkan bijik mata palsu aku hilang. Esh esh eshhhhhhhhhhhhhh. Aku taktau aku buang mana contact lens aku. aku dok rasa aku mamai then aku pi buang. Wehhh seyy gila. mau tak mau kena pakai spec. bila nak ambik gambaq baru buang. Tu pong ! mata jadi juling pastu cemei gila. dah la tak nampak orang then tak nampak photographot. Ok hat tu muhung. Nampak eh tambah2 abg aiman azizan. Sikit punya comei. memang ceq nampak tapi muka tu haa tak beropa nak cham. Ok lah. Takmau beletiaq panjang. Haa hambik gambaq tu aku tayang

 candid la kunun. haha malu tersangat time ni okayyy
by aiman azizan :D

 see see. tengok mata aku. cisss. menci gilaaa. tapi gambaq lawa. i loikee
by aiman azizan jugokkk 

ni by ben :D
hidung kak anis sepatutnya ada love bite tapi ben edit bagi tadak. hebatt

 ni pulak by Izzuddin. hoooo. ayat tu makna sangatt

 paling sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sebab aku nampak fake gila. posing gila ayu tapi kalau kat luaq dah macam hantu perangai aku. 
picture by aiman hakim :)

ok memang sempoi lah



by salihin yang cool hensem lagi peramah, sopan santun, rambut ikal mayang, berbudi pekerti, menghormati org tua, tidak pernah masok pusat serenti dan berckp benar....  
ok dia yang suruh kata mcm tu. haha


and last one tak lupa jugak jasa photographer2 semua ni. semua hebat :D semua lawak.
sapa2 nak tunang ka nak kawin ka pi hambik depa pi. kalau shoot dengan depa tak rasa tension sangat sebab depa style bagi orang gelak. cool gila tambah2 si salihin tu. 


sat nak promote

15 comments:

ajish ajit senget said...

hey kamoo...nk tny skit noh...hhee...org jitra???ni fb kamoo?? http://www.facebook.com/profile.php?id=100002011105292&sk=info

chapter 16 said...

yaaaa itu fb saya :)

✿ CikCimi said...

cantek! semua pic tuh cantek je. tempat pon sedap mate memandang. :)

ajish ajit senget said...

alamak...nampak nya sy x di apprve lg...hahaha....hheee.. :-)

izz zara said...

org jitra kt mana ye? kg tok pun kt jitra jugak :) cntik2 gmbr yee

chapter 16 said...

cikcimi : oh yaya. thank you :)

chapter 16 said...

ajish ajit : haha. mintak url fb. nak app

chapter 16 said...

izz zara : kubang pasu. thank youu :D

Shahirah Zainol said...

ewaah depa dua. boleh upah jadi model dah kottt

twinkle twinkle said...

comel alaa:)

chapter 16 said...

kak sheera : amboihh, jgn kata gutu. maluu

chapter 16 said...

twinkle : hehe thank you :)

jasrul said...

umah toksu ni lah umah moyang saya...
thanks..

alia lia said...

Kak , Alia penah tgk gmbaq kak sorg-2 nuh . Hehe , bancik Aiman Hakim tunjuk . Lawaaa :))

Calissa Syuhada said...

yang ni jadi talent ke or amik photographer service ? i mean, kena payment or just jadi talent?

dah habis baca? tekan lah. upah saya sikit :P